Řez kardinál

Kategorie: Moučníky

Autor:

Řez kardinál

Suroviny

Porce: 5 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Moučkový cukr 6 vajec, 4 žloutky a vanilkový cukr společně ušleháme do pěny. Přidáme prosátou mouku s kypřícím práškem do pečiva.
Plech vyložíme pečicím papírem a rozetřeme na něj těsto. Ze 4 bílků uděláme tuhý sníh a za stálého šlehání vsypeme cukr krystal. Sněhem naplníme cukrářský sáček s velkým otvorem a nastříkáme sníh na těsto.
Pečeme při 180 °C až do mírného zhnědnutí. Potom necháme moučník vychladnout a mezitím ušleháme šlehačky se ztužovačem.
Vychladlý korpus rozkro­jíme na tři díly, které pomažeme šlehačkou a marme­ládou. Naskládáme je pak na sebe a pocukrujeme. Krájíme na řezy a servírujeme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist