Bonbony z dvojího marcipánu

Kategorie: Moučníky

Autor:

Bonbony z dvojího marcipánu

Suroviny

Porce: 16 + –
  • blanšírované mandle 200 g
  • cukr moučka 200 g
  • likér amaretto 2 lžíce
  • med 3 lžíce
  • máslo 100 g
  • cukr moučka 100 g
  • sušené mléko 100 g
  • med 3 lžička
  • čokoláda na vaření 100 g
  • tuk 70 g

Doba přípravy: 210 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 16

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

První marcipán uděláme tak, že zpracujeme všechny suroviny a přes igelit vyválíme dva stejně velké pláty. Vyndáváme opatrně, marcipán je dost křehký. Aby se s ním dalo později dobře manipulovat, necháme spodní díl na tácku nebo na igelitu.
Na druhý marcipán opět zpracujeme uvedené suroviny. Můžeme si jej při míchání obarvit podle potřeby cukrářským barvivem. Přes igelit vyválíme jednu placku, kterou opatrně vložíme mezi první dvě.
Nakrájíme kostičky 3 x 2 cm (okraje odkrojíme), které ještě polijeme čokoládovou polevou. Můžeme je posypat cukrářským zdobením.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist