Restovaný banán se zmrzlinou

Kategorie: Moučníky

Autor:

Restovaný banán se zmrzlinou

Suroviny

Porce: 1 + –
  • zmrzlina Carte d’Or crème caramel 2 kopeček
  • banán 1.2 ks
  • mandlové lupínky 1 hrst
  • hořká čokoláda 6 kostka
  • šlehačka 1 lžíce
  • flora gold 2 lžíce

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Půlku banánu oloupeme a podélně rozřízneme.
Mezitím si necháme rozpálit pánev.Do rozpálené pánve dáme lžičku Flora Gold, na které orestujeme banán (otáčíme pouze jednou).
Na pár vteřin si dáme do mikrovlnné trouby roztavit hořkou čokoládu. Můžeme přidat půl až lžičku Flora Gold. Čokoládová poleva bude potom jemnější, zářivější a neztuhne tak rychle. Přidáme 2 kopečky zmrzliny Carte D´OR dle výběru a pořádnou porci šlehačky. Teď už jenom přidáme orestovaný banán a posypeme hojně mandlovými lupínky.
Tip: Mandlové lupínky můžeme také opéct do zlatova. Použít jdou i posekané mandle
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist