Lískooříškové biscotti

Kategorie: Moučníky

Autor:

Lískooříškové biscotti

Suroviny

Porce: 6 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Tyto křupavé sušenky jsou tradiční italskou sladkostí. Jsou velmi tvrdé a je zvykem namáčet je před konzumací do dezertního vína (může být i káva nebo čaj).
Smíchejte mouku s práškem do pečiva, cukr a sůl. Pomalu ke směsi přilévejte rozšlehaná vajíčka, přidejte vanilkový extrakt a nahrubo nasekané ořechy. Z těsta vyválejte dlouhý bochníček, pečte ho asi 40 minut v troubě předehřáté na 150°C. Hotový bochník nechte asi 15 minut chladnout, poté jen nakrájejte na tlusté plátky. Znovu je vložte do trouby a pečte na 130°C asi 10 minut z obou stran.

Poznámka:

vejce - velkost L
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist