Jahody s jogurtovým moussem a dvojím balzamikem

Kategorie: Moučníky

Autor:

Jahody s jogurtovým moussem a dvojím balzamikem

Suroviny

Porce: 2 + –
  • čerstvé jahody 200 g
  • řecký jogurt 150 g
  • vanilkový cukr 3 lžíce
  • balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou tmavý s příchutí fíků 1 lžíce
  • balzamikový krém Kalamáta Papadimitriou bílý s pomerančem a citronem 4 lžíce
  • 40% smetana ke šlehání 150 ml
  • citrónová kůra 1 špetka
  • Na posipání
  • cukr moučka 1 lžíce

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:


1
Jahody rozpůlíme, posypeme dvěma lžícemi vanilkového cukru a zakapeme světlým balzamikovým krémem s pomerančem a citronem a dáme na 30 minut do lednice.

2
V jedné misce našleháme smetanu s tmavým balzamikovým krémem s příchutí fíků, citronovou kůrou a lžící vanilkového cukru. V druhé misce vyšleháme smetanu do pevné šlehačky.

3
Ochucený jogurt a šlehačku spojíme, dáme na talíř a navrch naklademe připravené jahody. Vše ještě zakápneme tmavým balzamikovým krémem s příchutí fíků a posypeme trochou moučkového cukru.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist