Želva piškotovo-banánová

Kategorie: Moučníky

Autor:

Želva piškotovo-banánová

Suroviny

Porce: 2 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Bez vaření - např. u salátů

Země: Česká republika

Počet porcí: 2

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Stačí nějaká menší kulatá miska,kterou vyložíme potravinářskou folií nebo mikrotenovým sáčkem a dno misky a na boky postupně naskládáme kolečka banánů.Nemusíte se bát,hezky to drží.
Na naskládané banány v misce postupně naskládáme piškoty s tím,co jsme si umíchali,buď něco jako recept na tiramisu a nebo já umíchám podle toho,co doma je a to že ušlehám smetanu ke šlehání s cukrem,přidám bílý jogurt nebo tvaroh,kdo co má rád a přidám zakysanou smetanu. Až je miska plná,přikryjeme alobalem nebo mikrotenovým sáčkem a dáme do lednice ztuhnout.
Potom vyklopíme na talíř,vytvoříme nožky a ocásek z banánů a hlavičku,co doma najdete.

Poznámka:

místo tvarohu můžeme použít bílý jogurt a místo zakysané smetany pomazánkové máslo
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist