Tmavá srdíčka máčená v čokoládě

Kategorie: Moučníky

Autor:

Tmavá srdíčka máčená v čokoládě

Suroviny

Doba přípravy: 1472 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mouku prosijeme s kakaem, promícháme s moučkovým cukrem a ořechy, čokoládou, přidáme pokrájené máslo a žloutky a zpracujeme na těsto. Těsto necháme odležet zabalené v potravinové fólii v chladu jeden den.
Troubu předehřejeme na 160 °C, plech vyložíme pečicím papírem. Z těsta vyválíme plát, vykrájíme srdíčka a pečeme je ve vyhřáté troubě 10-12 minut, podle velikosti.
Vychladlá srdíčka namáčíme v rozpuštěné čokoládové polevě, pokládáme na pečicí papír a necháme zaschnout.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist