Kuřecí prsa se slaninou na bílém víně

Kategorie: Maso

Autor:

Kuřecí prsa se slaninou na bílém víně

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuřecí prsa očistěte, z hladké strany povrch lehce nařezejte jako mřížku, osolte, případně okořeňte a nechte po dvou minutách opéct na rozpáleném oleji. Prsa z oleje vyjměte, na každé položte několik kousků čerstvých fazolových lusků, obalte anglickou slaninou či pancettou, zachyťte špejlí a vraťte zpátky do oleje. Nechte z obou stran po třech minutách opékat a máte skoro hotovo.
Prsa vyjměte z pánve, ale výpek nevylévejte. Přilijte do něj bílé víno, rozpusťte máslo a vzniklou omáčku nechte prohřát. Podávejte s pečenou bramborou. Jak na ni?


Vyberte 4 největší brambory, které máte, potřete je olejem, posypte solí a zabalte do alobalu. Nechte péct v troubě asi 45 minut na 180 stupňů. Brambory z alobalu vyjměte, nařízněte je (jednodušší je možná vydlabat trochu vršek) a naplňte je nádivkou ze zakysané smetany a pažitky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist