Pivní guláš V.

Kategorie: Maso

Autor:

Pivní guláš V.

Suroviny

Porce: 3 + –
  • Maso 800 g
  • Cibule 500 g
  • Sádlo 2 lžíce
  • Pivo 400 ml
  • Paprika 200 g
  • Kyselé okurky 2 ks
  • Gulášové koření 1 ks
  • Oregano, sůl 1 ks
  • Strouhaný tvrdý chléb 1 ks
  • Kečup, česnek 1 ks
  • Tabasco, worčestr 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájíme na kostky, orestujeme na sádle, přidáme cibuli nakrájenou na kostičky a restujeme. Do opečeného základu přidáme gulášové koření, oregáno a podle potřeby dosolíme. Zalijeme 200 ml piva a podle potřeby vodou. Dusíme do poloměkka, přidáme strouhaný tvrdý chléb a dále dusíme. Když je maso téměř měkké přidáme drobně nakrájené papriky a okurky, česnek, kečup, worčestr, tabasko a zalijeme zbytkem piva. Ingredience dáváme podle chuti, guláš má být ostrý, ale ne pálivý. Chvíli dodusíme a podáváme s knedlíkem nebo rýží.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist