Aztécký poklad

Kategorie: Maso

Autor:

Aztécký poklad

Suroviny

Porce: 3 + –
  • Kuřecí prsa 300 g
  • Zmrazená zeleninová směs 500 g
  • Koření Aztécky poklad 1 ks
  • Omáčka PAD THAI 3 lžíce
  • Omáčka Teriyaki Sause 1 lžíce
  • Chilli omáčka, pepř, sůl 1 ks
  • Olej 2 lžíce

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Turecko

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme koření Aztécký poklad, sladkou omáčku Pad Thai, omáčku Teriyaki (chuťově podobná vorčestru) a podle chuti chilli omáčku. Zamícháme a necháme cca hodinu proležet.
Maso dáme na pánev s horkým olejem a orestujeme. Přidáme mraženou zeleninu (dala jsem směs Italienische art z Lidlu) a restujeme. Zelenina musí zůstat křupavá. Podle potřeby ještě dochutíme a podáváme s různou přílohou (rýže, těstoviny....).
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist