Pivní guláš IV.

Kategorie: Maso

Autor:

Pivní guláš IV.

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Hovězí maso rozkrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na kostičky. Patku chleba nastrouháme.



2. V hrnci na rozpáleném sádle orestujeme dozlatova cibuli, přihodíme kostky masa a opečeme je. Za stálého míchání zaprášíme paprikou a ještě dvě minuty opékáme.



3. Maso osolíme, opepříme, přidáme kmín, podlijeme trochou horké vody a polovinou piva, dusíme zakryté pokličkou doměkka. Občas maso promícháme a podlijeme.



4. Měkké maso s omáčkou zahustíme nastrouhaným chlebem, povaříme, dokud omáčka nezhoustne.



5. Hotový guláš dosolíme a dochutíme majoránkou a prolisovaným česnekem.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist