Vepřové maso na kysaném zelí

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřové maso na kysaném zelí

Suroviny

Porce: 3 + –
  • Vepřová krkovice 1 kg
  • Kyselé zelí 1 kg
  • Sůl, pepř, kmín 1 ks
  • Sádlo na vymazání zapékací misky 1 ks

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Zapékací misku vymažeme sádlem, dáme 2/3 zelí. Na zelí rozprostřeme naklepané, osolené a opepřené silnější plátky masa, posypeme kmínen (nejlépe mletým nebo drceným) a navrch dáme zbytek zelí. Pokud zelí obsahuje hodně šťávy, slijeme ji - dáme jenom trochu. Pečeme při teplotě 200°C, přikryté pokličkou, občas maso otočíme a navrch dáme zelí ze dna misky. Když je maso upečené, odkryjeme pokličku. Maso rozložíme na zelí, aby dosáhlo zlatavé barvy. Podáváme s houskovými nebo bramborovými knedlíky.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist