Kachní prsa na pomerančích

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Osušená kachní prsa osolíme, opepříme, vložíme do pekáče na rozehřátý tuk a ze strany, kde je kůže prsa zprudka opečeme. Kachní prsa posypeme tymiánem, podlijeme vodou a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Před dohotovením přidáme do vypečené šťávy šťávu ze 2 pomerančů a lžičku ostrouhané, dobře omyté pomerančové kůry. Zbylý pomeranč oloupeme, nakrájíme na půlkolečka. Měkké porce kachních prs nakrájíme na tenké plátky, vložíme zpět do šťávy a navrch dáme půlkolečka pomerančů a necháme v troubě ještě chvíli péct. Kachní prsa podáváme přelitá vypečenou šťávou a obložíme je kolečky pomeranče. Ihned podáváme.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist