Uzené maso zapečené s ostrým křenem

Kategorie: Maso

Autor:

Uzené maso zapečené s ostrým křenem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • uzená kýta nebo krkovice 500 g
  • cibule 3 ks
  • krenex 1 sklenice
  • smetana 200 ml

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Zapékání

Země: Německo

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na středně silná kolečka.Pak cibulová kolečka všechna najednou osmahneme na oleji ve vetší pánvi nebo kastrolu.
Libovější uzené maso nakrájíme na plátky,přidáme je k cibuli a rychle orestujeme.Potom maso s cibulí přendáme do pekáčku.
V misce rozmícháme smetanu na šlehání s krenexem a touto směsí zalijeme maso v pekáčku.
Maso s omáčkou dáme do trouby a zapékáme,dokud povrch lehce nezezlátne.Podáváme s bramborem
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist