Segedýn

Kategorie: Maso

Autor:

Segedýn

Suroviny

Porce: 6 + –
  • maso ( krkovici, plec, pečeni) 750 g
  • kyselé zelí v sáčku 2 ks
  • cibuli 1 ks
  • olej 10 kapka
  • sůl, pepř 2 špetka
  • kmín 1 špetka
  • hladká mouka na zahuštění omáčky 1 hrnek
  • vodu 500 ml
  • masox 1 kostka

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso opláchneme, nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kousky a restujeme na oleji, ale v papiňáku jídlo je rychleji hotové a nemusí se tolik hlídat.¨
Na cibuli nasypeme maso na kostky, přidáme koření a zamícháme necháme trochu orestovat. Poté přidáme zelí a teplou vodu a opět promícháme.
Vaříme v papiňáku asi 45 minut podle druhu masa a i zelí bude krásně měkké. Poté omáčku dochutíme dle chuti a zahustíme rozšlehanou moukou ve vodě, ale vlažné aby nevznikly hrudky.Povaříme ještě asi 10 minut na mírném ohni a můžeme podávat.
Nejraději to mají moje děti s knedlíkem a těstovinami.

Poznámka:

Dobrou chuť :)
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist