Vepřové maso po švýcarsku

Kategorie: Maso

Autor:

Vepřové maso po švýcarsku

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 75 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Švýcarsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso nakrájíme na malé kostičky. Sýr nastrouháme.

V kastrole na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli dorůžova, zalijeme vodou, přidáme maso, sůl, mletou sladkou papriku, přiklopíme a dusíme téměř doměkka.

Mezitím spaříme, oloupeme a překrájíme rajčata. Rajčata přidáme k masu. Smetanu s moukou rozmícháme, vlijeme k masu a povaříme.

Špagety uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Potom je scedíme a necháme okapat.

Z uvařených špaget utvoříme na talíři věnec, do jeho středu navršíme vepřové maso po švýcarsku a posypeme strouhaným ementálem. Vepřové maso po švýcarsku ihned podáváme.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist