Panenkové špízy se žampiony

Kategorie: Maso

Autor:

Panenkové špízy se žampiony

Suroviny

Porce: 4 + –
  • vepřová panenka 400 g
  • žampiony 200 g
  • cibule červená 1 ks
  • dle chuti sůl 1 ks
  • dle chuti pepř 1 ks
  • dle potřeby olej na smažení 1 ks
  • rýže 200 g
  • kari 1 lžička
  • hrášek mražený 0.5 hrnek

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso omyjeme, osušíme v papírové utěrce a nakrájíme na menší kousky.
Žampiony omyjeme, oloupeme, nakrájíme na plátky a cibuli oloupeme a nakrájíme na přibližně stejně velké kousky jako maso. Střídavě napichujeme na špejle maso, cibuli a houby. Celý špíz jemně osolíme a opepříme ze všech stran.
Na rozpáleném oleji špízy opečeme dozlatova. Rýži spolu s karí kořením uvaříme, ke konci přidáme rozmražený hrášek.

Poznámka:

Můžeme si připravit červenou rýži, když místo karí koření přidáme k rýži lžíci rajského protlaku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist