Kuře na zelí a citronovém pivu

Kategorie: Maso

Autor:

Kuře na zelí a citronovém pivu

Suroviny

Porce: 4 + –
  • sterilované zelí 1 ks
  • cibule 1 ks
  • jablko 0.5 ks
  • papriková klobása 1 ks
  • kuřecí stehna 4 ks
  • trocha medu na potření 1 ks
  • trocha soli 1 ks
  • citronové pivo 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Do pekáčku vysypeme zelí, přidáme oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, jablko pokrájené na měsíčky a také kolečka klobásy. Vše rozhrneme po celém dnu. Nakonec vložíme také kuřecí stehna, která potřeme medem. Trochu osolíme a podlijeme citronovým pivem.
Pečeme asi 55 minut při 180 °C. Během pečení podle potřeby podléváme pivem, aby zelí bylo šťavnaté. Podáváme s bramborami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist