Pikantule

Kategorie: Maso

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme kuřecí maso a orestujeme ho dozlatova. Maso nemusíme solit, balkánský sýr je dost slaný. Americké brambory dáme do zapékací mísy, přidáme opečené kuřecí maso, zalijeme smetanou rozmíchanou s drceným česnekem, a přidáme balkánský sýr, který v prstech nejdříve rozdrolíme, aby se lépe rozpouštěl a vše dáme zapéct na 20-30 minut do trouby vyhřáté na 180°C.
Místo amerických brambor můžeme použít těstoviny.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist