Tresčí játra po toskánsku

Kategorie: Maso

Autor:

Tresčí játra po toskánsku

Suroviny

Porce: 3 + –
  • tresčí játra 1 plechovka
  • máslo 1 lžička
  • pár kapek citronové šťávy 1 ks
  • veka nebo celozrnný chléb 1 ks
  • žloutky 2 ks
  • trocha strouhaného parmazánu 1 ks
  • podle chuti libeček či petrželka 1 ks

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Itálie

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Tresčí játra osmahneme na másle, zakápneme několika kapkami citronové šťávy a odstavíme, aby směs vychladla. Mezitím si dáme do trouby na 5 minut rozpéct veku nebo celozrnný chléb.
Do směsi tresčích jater vmícháme žloutky, parmazán a bylinky a směsí namažeme pečivo. Dáme zapéct do trouby na 5–8 minut na nejvyšší výkon.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist