Pangasius po švédsku

Kategorie: Maso

Autor:

Pangasius po švédsku

Suroviny

Porce: 4 + –
  • pangasia 1 kg
  • dle chuti sůl 1 ks
  • dle chuti pepř bílý 1 ks
  • dle chuti koření grilovací 1 ks
  • z 1 citronu citronová šťáva 1 ks
  • sýr eidam 200 g
  • mrkev 2 ks
  • pórek 1 ks
  • cibule 1 ks
  • smetana zakysaná 500 ml
  • petrželka nadrobno posekaná 1 hrst
  • dle potřeby olej olivový 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Švédsko

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rybu necháme trochu rozmrazit. Potom ji jemně nasolíme a pokapeme citronovou šťávou, podle chuti opepříme a posypeme kořením.
Na pánvi na trošce oleje osmažíme zeleninu, může být i třeba mražená. Vše přendáme do olejem vymazaného pekáčku, poklademe rybou a v troubě pečeme asi 15–20 minut při 200 °C.
Mezitím vmícháme do zakysané smetany petrželku s pažitkou, mírně osolíme a takto připravenou zálivkou rybu zakryjeme.
Vydatně zasypeme strouhaným sýrem a zapékáme zhruba 20–25 minut, dokud nemá sýr zlatavou barvu.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist