Kuřecí sekaná s čerstvým špenátem

Kategorie: Maso

Autor:

Kuřecí sekaná s čerstvým špenátem

Suroviny

Porce: 5 + –
  • mleté maso z kuřecích prsíček 500 g
  • kornspitz 1 ks
  • mléko 150 ml
  • česnek 4 stroužek
  • vejce 1 ks
  • špenátové listy 200 g
  • sůl, pepř, čerstvé oregano 1 ks

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kornspitz si nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme chvíli odstát. Mezitím si v mlýnku na maso pomeleme kuřecí maso. Maso osolíme, opepříme, nastrouháme do něj česnek a přidáme čerstvé oregano spolu s namočeným kornspitzem, natrhaným špenátem a vajíčkem a vše pořádně rukama promícháme.
Sekanou dáme na plech vyložený pečícím papírem, který si můžeme mašlovačkou potřít olejem a vytvarujeme rukama šišku. Aby nám sekaná při pečení držela tvar, můžeme si pomoct špejlemi. Pečeme na 180 °C asi 35 minut. Podáváme s pečenými brambory nebo chlebem a s nakládanými okurkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist