Vinná klobása se zelným salátem

Kategorie: Maso

Autor:

Vinná klobása se zelným salátem

Suroviny

Porce: 4 + –
  • klobása vinná 800 g
  • na obalování mouka hladká 1 ks
  • dle potřeby olej na smažení 1 ks
  • zelí kysané 500 g
  • kapie nakládaná 150 g
  • cukr krupice 2 lžíce
  • pepř 1 špetka

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vinnou klobásu rozdělíme na několik dílů (já to dělám podle počtu strávníků). Jednotlivé kousky svineme do spirály a propíchneme špejlí.
Zavinuté klobásy obalíme v hladké mouce, aby při smažení nepopraskaly. Usmažíme je v dostatečném množství rozpáleného oleje po obou stranách.
Kysané zelí pokrájíme, přidáme okapanou, pokrájenou sterilovanou kapii, cukr a pepř.Salát promícháme.
Smažené klobásky podáváme s bramborovou kaší.

Poznámka:

Do zelného salátu můžeme také přidat na kousky nakrájený pomeranč nebo rozinky, které namočíme do horké vody alespoň na 20 minut, aby byly vláčné.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist