Rychlá telecí roláda s chřestem a bramborovými rosti

Kategorie: Maso

Autor:

Rychlá telecí roláda s chřestem a bramborovými rosti

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 70 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Maso rozklepeme na velké tenké pláty (o tloušťce zhruba 4 mm), osolíme, opepříme a potřeme Gurmánskou hořčicí Hellmann´s. Na pánvi rozehřejeme olej a maso, jeden plátek po druhém, z obou stran zprudka a velmi rychle opečeme (uvnitř musí zůstat syrové).
Poté ho okamžitě srolujeme do rolády a spíchneme párátkem, aby se nerozbalilo. Před podáváním pak rolády vložíme na 5 minut do rozehřáté trouby dopéct.
Do velkého hrnce dáme vařit vodu, přidáme sůl, cukr a citrónovou šťávu. Chřest opláchneme, oloupeme, zbavíme suchých konců a uvaříme do poloměkka (asi 5 minut, záleží na tloušťce chřestu).
Brambory oloupeme, na hrubo nastrouháme, osolíme a opepříme. Potom je naběračkou dáme na suchou rozehřátou teflonovou pánev a vytvarujeme střapatou placku. Pečeme z obou stran do zlatova a do křupava.
Na talíře naaranžujeme bramborové rösti, zešikma rozkrojené telecí rolády a horký chřest, který přelijeme omáčkou z Majonézy Light Hellmann´s smíchané s nasekanou pažitkou a kapar.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist