Sendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a okurkami

Kategorie: Maso

Autor:

Sendvič s pečeným bůčkem, zelím, sýrem a okurkami

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Bůček 500 g
  • Sůl dle chuti 2 špetka
  • Česnek 4 stroužek
  • Cibule, nakrájená na kolečka 0.5 ks
  • Kmín 1 lžička
  • Chléb 4 plátek
  • Dijonská hořčice na potření 1 kelímek
  • Sterilované bílé zelí 1 balení
  • Ementál 4 plátek
  • Čedar 4 plátek
  • Kyselé okurky k podávání 1 sklenice

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Svačina

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Bůček ze všech stran důkladně osolte a vetřete do něj rozmělněné stroužky česneku. Cibuli nasypte na dno pekáče, navrch posaďte bůček, posypte ho kmínem, lehce podlijte vodou a až 2 hodiny pečte při 160°C. Nechte zcela vychladnout, pak nakrájejte na kousky. Polovinu chlebů namažte vypečeným sádlem z bůčku, zelí, vždy po dvou plátcích obou sýrů, plátky okurky, přiklopte zbylými chleby, překrojte a podávejte.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist