Anaelovy mleťáčky

Kategorie: Maso

Autor:

Anaelovy mleťáčky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. K dobře umletému masu přidáme sůl, prohněteme, vložíme do mísy a necháme několik hodin v chladnu
2. Přidáme mletý kmín a pepř
3. Znovu prohněteme a vložíme na několik hodin do chladničky
4. Po vyjmutí z chladničky uděláme šišky - malé (asi 40 g) nebo větší (asi 80 g)
5. Pečeme je na grilu (rožni) namazaném lojem
6. Mleťáčky se nesmějí navzájem na rožni dotýkat, obracíme je postupně.

Poznámka:

mleté maso směs 60% vepřové a 40% hovězí
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist