Choucroute

Kategorie: Maso

Autor:

Choucroute

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 85 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Francie

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibuli, posypeme jalovčinkami, kmínem, pepřem, dáme bobkové listy, česnek a nakrájený ovar a celé koleno
2. Zasypeme zbytkem zelí
3. Navrch rozložíme nakrájené uzené maso
4. Přelijeme vínem a 1/4 l vody
5. Zakryjeme pokličkou a vložíme do trouby
6. Dusíme asi 2,5 hodiny při 180 °C
7. Potom vložíme do hrnce plátky slaniny, klobásu, párky a oloupané a umyté brambory, zakryté dusíme ještě 20-30 minut
8. Nakonec troubu vypneme a necháme ještě ve vypnuté troubě táhnout, dokud trouba nevychladne
9. Servírujeme horké, tak, že na velkou mísu naklademe nejprve zelí, na zelí položíme jednotlivá masa a klobásky a celé to obložíme celými brambory.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist