Dobrá škvarková pomazánka

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Dobrá škvarková pomazánka

Suroviny

Porce: 14 + –

Doba přípravy: 150 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 14

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Škvarky, syrové maso, zeleninové lečo, cibuli a česnek semeleme v mlýnku na maso.

Část škvarků můžeme jen překrájet na menší kousky. V pomazánce pak budou tvořit pěknou mozaiku. Vše promícháme, přidáme vejce, plnotučnou hořčici, neslazené kondenzované mléko a koření.

Opět důkladně promícháme, aby vznikla hladká směs. Osolíme a opět promícháme. Toto množství pomazánky nám vystačí na naplnění asi 14 sklenic tří decilitrových zavařovacích sklenic.

Sklenice dáme do zavařovacího hrnce a sterilujeme 2 hodiny při mírném varu. Poté je vyndáme, necháme zchladnout a uložíme na studeném místě.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist