Jemná sýrová pomazánka

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Jemná sýrová pomazánka

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Měkký sýr 2 balíček
  • Cibule 1 ks
  • Pomazánkové máslo 1 ks
  • Sýr Limba 1 ks
  • Mletý černý pepř, sůl 1 ks

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Cibulku očistíme a nakrájíme na drobné kostičky.

V misce promícháme 2 celé balení (i více) měkkých sýrů, kelímek pomazánkového másla a přidáme i sýr limba - ten přidáváme zejména pro zvýraznění chuti, podobá se romaduru. Je k dostání v některých supermarketech, pomazánka je s ním výraznější, ale můžeme jej i vynechat.

Sýrovou pomazánku dochutíme solí a pepřem, vyšleháme ručním šlehačem.

Jemnou sýrovou pomazánku podáváme po vychlazení, ale můžeme ji mazat na pečivo i hned.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist