Nadýchaná vajíčková pomazánka

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Nadýchaná vajíčková pomazánka

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Šlehání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme. Rozpůlíme je a vyjmeme žloutky.

Žloutky prolisujeme. Přidáme sýry, máslo, hořčici a malou tatarskou omáčku. Vše vyšleháme do pěny šlehačem. Cibuli očistíme a spolu s bílky ji nastrouháme na hrubším struhadle. Případně je můžeme nakrájet na drobné kousky. Pak už vše jen smícháme.

Nadýchanou vajíčkovou pomazánku mažeme na čerstvé pečivo. Podle fantazie lze do pomazánky přidat ochucený sýr. Fantazii se meze nekladou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno 0/5000 znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist