Bochník plný sýra

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Bochník plný sýra

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 60 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Bochník seřízneme a vydlabeme střídku, aby vznikla chlebová miska. Slaninu nakrájíme nadrobno, opečeme na pánvi a necháme vychladnout. Smetanu smícháme s nakrájeným taveným sýrem, slaninou, s nadrobno nakrájenou paprikou a nasekanou pažitkou. Ochutíme pepřem a podle chuti solí. Směsí naplníme vydlabaný bochník a dáme zapéct na 35-45 minut do trouby vyhřáté na 180°C.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist