Pizza šneci s červeným vínem, ricottou a slaninou

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Pizza šneci s červeným vínem, ricottou a slaninou

Suroviny

Porce: 6 + –
  • listové těsto 500 g
  • omáčky Dolmio Bolognese 250 g
  • slanina 10 plátek
  • ricotta 125 g
  • sezam 1 lžička
  • červené víno 50 ml
  • vejce 1 ks
  • sůl 1.2 lžička

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 6

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Omáčku Dolmio s vínem přivedeme k varu a povaříme ji do mírného zhoustnutí, necháme vychladnout
2. Listové těsto rozválíme na pomoučené pracovní ploše do obdélníku o síle 0,5-1 cm
3. Těsto potřeme omáčkou, posypeme hrudkami ricotty a poklademe plátky slaniny
4. Srolujeme do tvaru závinu, potřeme rozšlehaným vejcem, posypte sezamem a případně i hrubozrnnou solí, uložíme na prkýnku do mrazáku na 30 minut, aby se pak těsto lépe krájelo
5. Nohavici slaného štrúdlu nakrájíme šikmo na plátky silné 1,5 cm, šneky klademe na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C 15-20 minut dozlatova.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist