Vločkové závitky

Kategorie: Chuťovky

Autor:

Vločkové závitky

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Mléko 4 dl
  • Špenátové listy 150 g
  • Ovesné vločky 120 g
  • Voda 5 dl
  • Strouhaný 30% eidam 40 g
  • Anglická slanina 4 plátek
  • Sůl, pepř - dle chuti 2 špetka
  • Bylinky na ozdobení 1 hrst

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

V kastrolu opražte nasucho vločky. Když začnou vonět, zalijte je 5 dl vody, osolte a vařte dohusta. Postupně přidávejte mléko a stále vařte, až je kaše opravdu hustá.
Důkladně propraný, odkapaný a stonků zbavený špenát překrájejte nahrubo a vmíchejte do kaše. Podle chuti přisolte a opepřete. Směs nechte vychladnout a vlhkou rukou z ní vytvarujte čtyři válečky. Obalte je slaninou, naskládejte do pekáčku a pečte v troubě vyhřáté na 190 °C 20 minut.
Hotové závitky posypte strouhaným sýrem a ozdobte čerstvými bylinkami.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist