Ciabatta

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Suroviny vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme vypracovat a nakynout těsto (nebo zpracujeme ručně vařečkou).

Nakynuté těsto (je hodně řídké a lepivé) vyklopíme na hodně pomoučený vál a rukama roztlačíme na obdélník, přípdadně si pomůžeme válečkem.

Rozválené těsto přeložíme na třetiny (viz foto).

Vzniklý pás ostrým nožem rozkrojíme na několik kusů, podle toho jak velké chceme ciabatty.

Každý kousek opatrně přeneseme na plech vyložený papírem na pečení. Přikryjeme čistou utěrkou a necháme ještě půl hodiny kynout.

Plech vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme do zhnědnutí, asi 20-25 minut.

Upečené ciabatty necháme vychladnout na mřížce.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist