Fusilli s kuřecím masem a smetanovou omáčkou s nivou

Kategorie: Pokrmy

Autor:

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kuřecí maso nakrájíme na menší kostky, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Cibuli nakrájíme nadrobno a přisypeme k masu. Poté přidáme rozmačkaný česnek. Vlijeme smetanu, nastrouháme nivu a provaříme, aby se niva rozpustila. 
Okořeníme trochou mletého tymiánu, přisypeme fusilli, které jsme si uvařili al-dente a promícháme s hotovou omáčkou. Dle chuti osolíme a můžeme podávat

Diskuze

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist