Jablkový křen

Kategorie: Ostatní

Autor:

Jablkový křen

Suroviny

Porce: 1 + –
  • vývar 1 ks
  • křen 100 g
  • jablko 3 ks
  • ocet 2 lžíce

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Kyselá jablka oloupeme a nastrouháme nahrubo. Zakapeme je octem.

Do vlažné ovarové polévky, stačí jen trocha vývaru, vložíme připravená jablka. Přidáme jemně nastrouhaný křen a promícháme.

Jablkový křen podáváme k hlavním jídlům nebo samotné jako pochoutku.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist