Pudink s ovocem v listovém těstě

Kategorie: Moučníky

Autor:

Pudink s ovocem v listovém těstě

Suroviny

Porce: 16 + –

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 16

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Nejprve si uvaříme 3 vanilkové pudinkové prášky v 1 litru mléka a přidáme 6 lžic cukru. Necháme ho trochu vychladnout.
Listové těsto si rozdělíme na 2 části. První část na pečicím papíře vyválíme tak, aby pokrylo celý plech. Těsto je tenké, ale nebojte se, má to tak být.
Když máme těsto krásně přendané na plechu, vylijeme na něj vychladlý pudink po celé ploše a poklademe ovocem. Můžeme použít jakékoliv dle vlastní volby, např. broskve, třešně atd.
Na závěr si vyválíme druhou část těsta a opatrně přeneseme na pudink s ovocem tak, aby nám to zakrylo celou plochu. Vznikne tak listové těsto plněné pudinkem a ovocem.
Pečeme na 180 stupňů cca 20 minut. Po upečení necháme v chladu, aby se dobře krájelo.
Přeji dobrou chuť.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist