Kachní prsíčka s čínským zelím

Kategorie: Maso

Autor:

Kachní prsíčka s čínským zelím

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Mražený hrášek 150 g
  • Kachní prsíčka 500 g
  • Česnek 1 stroužek
  • Med 1 lžíce
  • Sojová omáčka 3 lžíce
  • Kayenský pepř 0.5 lžička
  • Čínské zelí 400 g
  • Olej 2 lžíce
  • Omáčka Uncle Bens 1 sklenice

Doba přípravy: 110 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Zařazení: Oběd

Země: Čína

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Rozmrazíme hrášek. Kachní prsíčka omyjeme, osušíme a do vrchní strany uděláme šikmé zářezy. Česnek prolisujeme a rozetřeme s medem, sójo­vou omáčkou a troškou kayenského pepře. Směs vetřeme do masa a necháme odležet zhruba 1 hod.

2. Z pórku odkrojíme zelenou část (použijeme do polévky), bílé cibulky a zelí drobně nakrájíme.

3. Maso opékáme na rozehřátém oleji asi 3 min. po obou stranách. Zabalíme do alobalu a pečeme zhruba 15 min. v troubě předehřáté na 150 °C.

4. Pórek a arašídy osmahneme ve vypečené šťávě, přidáme zelí a hrášek a dusíme zhruba 2 min. Přilijeme čínský S´čchuan. Přikryté dusíme zhru­ba 5 min. Prsíčka nakrájíme na plátky a obložíme zeleninou.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist