Zapečený řapíkatý celer

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Zapečený řapíkatý celer

Suroviny

Porce: 3 + –

Doba přípravy: 35 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Česká republika

Počet porcí: 3

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Stonky řapíkatého celeru očistíme, omyjeme a nakrájíme na cca 10 cm špalíky. Vložíme do osolené a citronem mírně okyselené vroucí vody. Povaříme cca 3 minuty a vyjmeme z vody. Zapékací misku vymažeme máslem, narovnáme kousky celeru, opepříme, podle potřeby dosolíme a posypeme strouhaným sýrem. Dala jsem sýr Formaggio per Pasta - je to strouhaná směs sýrů podobná parmezánu. Může se dát třeba i strouhaná Gouda. Zapečeme v troubě vyhřáté na 190°C do změknutí. Celer by měl zůstat mírně křupavý.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist