Zmražené melounové lízátko

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Zmražené melounové lízátko

Suroviny

Porce: 1 + –
  • Meloun 1 ks
  • Potravinářská folie 1 ks

Doba přípravy: 10 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Chlazení, mražení

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Pokud se nechcete přejíst celým melounem najednou, můžete si zamlsat i za několik dní, týdnů atd.
Celý meloun řádně omýt, rozkrojit na půlku, tu pak na díly asi 3 cm silné, pak každý díl opět na stejnou tloušťku, hlavně neodřezávat kůru. Potom kůru propíchnout špičkou nože a zarazit do dírky silnější kousek špejle, za kterou se pak zmražené lízátko drží. Tento dlouhý kus napíchnutého melounu už jen zabalit do plastické fólie a dát zmrazit. Ta kůra se tam nechává, aby vám pak melounová šťáva netekla tak rychle po ruce. Kůra vydrží déle zmražená. Nejlépe chutná po několika dnech. No a máte prima melounové osvěžení. A to už nemluvím o tom, že se dá namáčet do čokoládové nebo jiné polevy a dělat další kouzla. Doufám, že se mně podařilo vysvětlit jak to lízátko má vypadat, kůra má mít velikost 3×3 cm, na délce červené části už tak nezáleží.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist