Grilovaný chřest se zálivkou

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Grilovaný chřest se zálivkou

Suroviny

Porce: 4 + –
  • zelený chřest 2 svazek
  • extra panenský olivový olej 3 lžíce
  • sůl, pepř 1 špetka
  • Zálivka:
  • máslo 50 g
  • jarní cibulka 3 ks
  • třtinový cukr 2 lžička
  • extra panenský olivový olej 6 lžíce
  • sůl,pepř 1 špetka
  • plnotučná hořčice 1 lžička
  • Aceto Balsamico 2 lžička

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Grilování

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Chřest omyjte, osušte, odstraňte dřevnaté konce, dlouhé asi 4 cm, a v dolní třetině oloupejte škrabkou na brambory. Vložte na grilovací pánev nebo na gril, zakapejte olivovým olejem, osolte a opepřete. Zprudka ogrilujte ze všech stran. Na zálivku rozehřejte máslo, přidejte cukr a nechte zkaramelizovat. Přidejte nasekanou cibulku, osolte ji a opepřete podle chuti, osmahněte za stálého míchání dozlatova. V míse vyšlehejte olivový olej a hořčičí s balsamikovým octem a vmíchejte do zálivky zkaramelizovanou cibulku. Směsí přelíjte grilovaný chřest.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist