Špenátové lívance

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Špenátové lívance

Suroviny

Porce: 5 + –
  • špenát - mražený 1 balíček
  • vejce
  • mléko
  • hladká mouka 400 g
  • sůl 1 špetka
  • droždí 20 g
  • pepř 1 špetka
  • česnek 1 stroužek
  • vegeta 1 malá odměrka
  • špek/slanina 50 g
  • šunka 5 plátek
  • toastový sýr 5 plátek

Doba přípravy: 120 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Smažení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 5

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Špenát necháme rozmrazit a okapat na cedníku.Po té přidáme všechny uvedené ingredience a necháme asi 1 hodinu odpočinout.Pak zhotovíme lívance.

Na hotové lívance klademe plátek šunky a plátek toastového sýra,smotáme a podáváme s bramborovou kaší s cibulkou,či šťouchanými brambory.

Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist