Námořnický salát

Kategorie: Zdravá strava

Autor:

Námořnický salát

Suroviny

Porce: 4 + –
  • Rybičky v tomatě 1 ks
  • Pepř, sůl 1 špetka
  • Majonéza 100 g
  • Vejce natvrdo 3 ks
  • Kečup 1 lžíce
  • Cibule 1 ks
  • Sterilované okurky 2 ks
  • Citrón 1 ks

Doba přípravy: 15 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Míchání

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Majonézu rozmícháme s kečupem, přidáme pepř, sůl a dobře promícháme.

Vejce oloupeme a nasekáme najemno. Cibuli očistíme a spolu s okurkami nakrájíme na drobné kostičky. Rybičky pokrájíme na menší kousky.

Do zálivky přidáme vejce, cibuli, okurky, rybičky. Všechno dobře promícháme. Námořnický salát zakapeme citronovou šťávou a necháme v lednici 2 hodiny uležet.

Vychladlý námořnický salát podáváme s černým chlebem.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist