Turecké brambory

Kategorie: Přílohy

Autor:

Turecké brambory

Suroviny

Doba přípravy: 90 min

Obtížnost: Středně obtížné

Způsob přípravy: Pečení

Země: Turecko

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Menší brambory očistíme a vložíme je do olejem vymazaného pekáčku. Osolíme, posypeme drceným kmínem a celým černým pepřem. Mírně podlijeme vývarem a dáme péct do trouby vyhřáté na 200 stupňů, kde upečeme doměkka. Během pečení podle potřeby podléváme vývarem tak, aby ho nebylo málo, ale aby brambory neplavaly.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist