Mrkvová rýže

Kategorie: Přílohy

Autor:

Mrkvová rýže

Suroviny

Porce: 4 + –
  • mrkvová šťáva 0.5 l
  • kari koření 0.5 lžička
  • dlouhozrnná rýže 250 g
  • olej 1 lžíce

Doba přípravy: 40 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Mrkvovou šťávu svaříme s karí. Rýži propereme a krátce povaříme s mrkvovou šťávou. Přikrytou nacháme na vypnutém sporáku asi 25 minut nabobtnat. Formičky naplníme teplou rýží a vyklopíme na talíře.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist