Rýže dušená s hráškem a šunkou

Kategorie: Přílohy

Autor:

Rýže dušená s hráškem a šunkou

Suroviny

  • rýže 250 g
  • olej 1 lžíce
  • malá cibule 1 ks
  • sůl 1 špetka
  • mražený hrášek 100 g
  • šunka 80 g
  • petrželka 1 lžička

Doba přípravy: 25 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Dietní

Způsob přípravy: Dušení

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rýži zalijeme dvojnásobným množstvím vody, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme a dusíme doměkka. V půlce varu přisypeme hrášek, protřeseme a dodusíme. Šunku orestujeme na oleji a vmícháme do hotové rýže. Na talíři posypeme drobně sekanou petrželkou
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist