Rýže z Krnova

Kategorie: Přílohy

Autor:

Rýže z Krnova

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Smažení

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Rýži pořádně opereme na sítku a necháme okapat. Cibuli nakrájíme nadrobno.

Na přepuštěném másle osmažíme cibuli dozlatova. Vmícháme rýži a smažíme ji asi 10 minut. Dále přidáme hřebíček, chilli koření, sůl a zalijeme vroucím slepičím vývarem. Pod poklicí přivedeme k varu, potom stáhneme teplotu a vaříme mírně s napůl odkrytou pokličkou asi 20 minut. Rýži nakonec promícháme a přikrytou pod pokličkou necháme dojít.

Rýži z Krnova podáváme jako přílohu k různým pokrmům.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist