Skleněné knedlíky

Kategorie: Přílohy

Autor:

Skleněné knedlíky

Suroviny

Porce: 1 + –

Doba přípravy: 45 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Česká republika

Počet porcí: 1

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Suroviny na těsto jsou přibližné. Základem je, že počet rohlíků je 7 a ještě tolik, kolik je brambor.

Brambory oloupeme a nastrouháme. Rohlíky nakrájíme na kostičky a smícháme s brambory. Přidáme jedno nebo dvě vejce, podle chuti osolíme a promícháme. Pokud je těsto husté, přidáme brambory. Jestli je řídké, přidáme rohlíky.

Z připraveného těsta tvoříme koule, které obalujeme ve škrobové moučce.

Skleněné knedlíky vložíme do vroucí osolené vody a vaříme asi 15 minut podle velikosti knedlíků.

Skleněné knedlíky podáváme jako přílohu podle chuti.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist