Ananasové špecle ochucené kari

Kategorie: Přílohy

Autor:

Ananasové špecle ochucené kari

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 30 min

Obtížnost: Snadné

Způsob přípravy: Vaření

Země: Německo

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

1. Ananas očistíme a nakrájíme na kostky
2. Feferonku s paprikou zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky
3. Na rozpuštěném másle necháme zpěnit kari koření s na jemno nakrájenou cibulí, přidáme ananas, feferonku a papriku
4. Vše orestujeme a zalijeme smetanou i ananasovým džusem, prohřejeme, osolíme, okořeníme pepřem, dochutíme mletým chilli
5. Nakonec přidáme uvařené špecle a dobře promícháme, nejlépe ihned servírujeme.

Příprava špeclí:
1. Mouku promícháme s vejci, mlékem a špetkou soli na hladké těstíčko
2. Dostatečné množství osolené vody přivedeme k varu
3. Prkénko opláchneme studenou vodou, dáme na něj menší kousek těsta a širokým nožem ho rozetřeme
4. Do vroucí vody seškrabujeme delší kousky těsta, až spotřebujeme veškeré těsto
5. Jakmile špecle vyplavou na hladinu, necháme je projít varem, pak je vytáhneme, scedíme a necháme okapat
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře

  • » web o gastronomii a kuchařkách  31.10.2017 16:50
    Pavla Szkolová
    Web skvělý. V rámci příspěvku bych si dovolila přidat ještě alespoň seznam... více
  • » Poraďte mi  21.09.2015 19:25
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, práve som vložila k môjmu receptu Morčacie prsia plnené fetou a... více
  • » Poraďte mi  16.09.2015 09:03
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň. dnes som pridala nový recept, znovu mi nezobrazuje fotografiu,... více
  • » Mazání a úprava receptů  16.09.2015 09:02
    Ibolya Meszarosova
    Dobrý deň, môžete mi poradiť, ako môžem pridaný už recept editovať, teda... více
  • » Poraďte mi  15.09.2015 15:38
    Ibolya Meszarosova
    dobrý deň, dnes som sa zaregistrovala, prihlásila vami odoslaným heslom, nedarí... více

Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist