Chlebové knedlíky

Kategorie: Přílohy

Autor:

Chlebové knedlíky

Suroviny

Porce: 4 + –

Doba přípravy: 20 min

Obtížnost: Snadné

Určen pro: Vegetariáni

Způsob přípravy: Vaření

Zařazení: Oběd

Země: Česká republika

Počet porcí: 4

1 2 3 4 5 (hodnocení jako ve škole)

Hodnocení: (hlasovalo x)

Postup:

Chleba nakrájíme na kostičky,v míse jej smícháme s moukou, solí a práškem do pečiva,zalijeme vodou a uhněteme těsto.Z těsta vytvarujeme dva knedlíky,které vložíme do vroucí slané vody a vaříme 20 - 25 min po 10 min knedlíky obrátíme Tento druh je obzvlášť vhodný především ke zvěřině a ke gulášům.
Vložte nový příspěvek



Napsáno znaků





* pole s tučným zvýrazněním jsou povinná

Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a provozovatel tohoto portálu za ně nenese zodpovědnost.

Podobné recepty


Nejnavštěvovanější recepty


Nejnovější recepty


Nejnovější komentáře


Přihlášení


zůstat přihlášen

Přidej na Seznam

Top kulinářské blogy

 

Google+


Přidat web k oblíbeným
Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s používáním souborů cookies.
TOPlist